Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó

Nem véletlenül születtél meg. Tanuld magad egészséges, boldog, sikeres, bőségben élő emberré. Ez hasznos a számodra, családod számára, és mások számára, akik fontosak neked. http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

Folytatva a Tudatosodásom előzményeit, most már az első bevasalásom - ról írok.  Arról a hat hétről ami az otthonomban zajlott, ahogyan azt megéltem. 
Mikor hazaérkeztem kellemes meglepetés fogadott. Az lett a szobám, ahol a lányom varróműhelye lett eredetileg kialakítva. Mégpedig azért, hogy ne legyek naphosszakat teljesen egyedül.

Ez ugyan a munkáját megnehezítette, hiszen csak azok az ügyfelek tudtak hozzá jönni, akiknek ez a helyzet nem okozott problémát. Sokaknak okozott, pedig azon kívül nem láttak semmit, mint egy ágyban fekvő embert. Igaz a vasaim kiáltak, de természetesen betakartam, így aki nem akarta látni nem látta. A fejem be volt kötve, vagy sapkát tettem arra az időre, avval együtt, hogy alig látszott már akkorra a fejsérülésem, olyan jó munkát végzett a sebész orvos.

https://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria.0

Evvel együtt, mint fent már írtam, sokaknak okozott ez gondot, így az időre elmaradtak. Velem viszont igen sok munkája volt első sorban a lányomnak, mivel ágyba fekvő voltam. Még felülni sem tudtam, mert a vasam olyan hosszú volt, hogy ezt nem tette lehetővé. Felállni, ugrálni nem tudtam, nem is engedték. Így is kettő cm - rel lett rövidebb a sérült lábam. Ha nem a családomra, az igazságügyi orvosszakértőre, meg egy jó gyógytornászra hallgatok. Akkor több mint egy év után, amikor is valamilyen kezdeti formában járóképességem elindult, vagy nem, vagy pedig sokkal nehezebben tanultam volna meg újra járni.

Mégpedig azért, mert az úgynevezett jó láb is tönkre ment volna addigra. Így minden feladat amit velem, az ellátásommal tenni kellett a családom feladata volt. Minden napos sebátkötésen keresztül a napi tisztántartásig minden. Továbbá a napi feladatok a lakásban, és az állatok körül, mert azok is voltak, vannak is. Termeléssel, álattartással foglalkozunk őstermelőként.

https://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria.0

Mindez persze nem csak hat hétig tartott, amíg a vasaim bent voltak, hanem össz - vissz több mint egy évig. Pontosabban másfél évig. Amikor kivették a vasaim, térdrögzítőt kaptam, és még közel három hónapig merev volt a térdem. De már felülni feltudtam. A fent már említettek miatt járni nem jártam, tehát az ellátásom még továbbra is a családomra hárult. Még a WC - re sem jártam ki. Nem is tudtam volna, hisz nem volt akadálymentesítve a lakás, a küszöbökön meg nem tudtam volna átugrálni.

https://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria.0

Tanulj, okulj az én esetemből, vagy a sajátodból. Gondold át hol hibáztál. Hozd rendbe. SEGÍTSÉGET ITT KAPSZ!

Kattints a fenti linkre, regisztrálj díj és kötelezettség mentesen és tarts velünk!! MOST!! Cselekedj azonnal, épülj fel, gyógyulj meg! Vagy előzd meg a bajt.

 a_legnagyobb_tudasu_coach_szedlacsik._m.jpg

Folytatás következik. 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 5
Heti: 75
Havi: 133
Össz.: 15 000

Látogatottság növelés
Oldal: Tudatosodásom előTanulj, okulj az én esetemből, vagy a sajátodból. Gondold át hzménye.3. 2014.11.10.
Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó - © 2008 - 2018 - csucsmariaeltitkolttudas.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »