Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó

Nem véletlenül születtél meg. Tanuld magad egészséges, boldog, sikeres, bőségben élő emberré. Ez hasznos a számodra, családod számára, és mások számára, akik fontosak neked. http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

 

Mit tegyél az első kétségbe esés után, ha rákot diagnosztizálnak nálad, vagy valamely szerettednél?

Persze az első kétségbe esés után megbeszéled az orvossal a teendőket. Vagy bízol benne, vagy nem, ez a te döntésed. Én most nem az orvosi részéről kívánok neked írni, még akkor sem, ha meg van a saját véleményem, tapasztalatom. Nos, nem úgy, hogy én voltam, vagyok a beteg, hanem családtagjaim révén.

Először is, amikor már az első sokkon túl vagy, nézzél magadba. Nézzél magadba, nagyon alaposan. Mit rontottál el? Mit nem tettél meg magadért, családodért, másokért?  Mit cselekedtél rosszul, úgy, hogy jót akartál? Konkrétabban fogalmazva mivel ártottál magadnak, családodnak, másoknak? Tudd, hogy a mulasztás is ártás. Tudd, az is ártás, még ha jóindulatból teszed is, ha beleszólsz mások életébe, akár a már felnőtt gyerekedről is van szó.  Az is ártó tett, ha leértékelsz valakit, legyen az önmagad, párod, gyereked, bárki is legyen az.

Ezek mind – mind rád szállnak vissza. Ebben a konkrét esetben igen súlyos figyelmeztetés formájában.  Rákos lettél.
Mi a teendőd? Azonnal változtatsz ezen. A teljes figyelmed két dologra összpontosítod.
1. A változásodra, ami konkrét tervezéssel jár együtt, benne foglalva az életcélod is, mert ugyanis akinek nincsenek céljai, az egyébként is élő halott.

2. A gyógyulásod, ami összefügg az elsővel. Mert ugyanis akkor nem tudsz tartósan meggyógyulni, ha nem fejlődsz, nem teljesíted az első pontban foglaltakat. A TEREMTŐD nem hagy meggyógyulni.  Mégpedig azért nem, mert a lelked betegedett meg előbb, majd a tested, hiszen nem figyeltél a lelked figyelmeztetésére.

Mit tegyél? Hogyan változz? Honnan tudod, min kell változtatnod?
Nálunk, velünk mindezt megtudod.

https://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/problema3/?csucsmaria.0.hu.h

Kattints a fenti linkre, regisztrálj díj és kötelezettség mentesen és tarts velünk!! MOST!! Cselekedj azonnal, gyógyulj meg!

https://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/problema3/?csucsmaria.0.hu.h

Kattints MOST!!!

Minden kedden, csütörtökön ingyenes előadás, amin eldöntheted fontos – e számodra az itt felkínált tudás. Vagy szenvedsz tovább.

Folytatását később olvashatod.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 5
Heti: 82
Havi: 140
Össz.: 15 007

Látogatottság növelés
Oldal: Diagnosztika: RÁK! 1.
Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó - © 2008 - 2018 - csucsmariaeltitkolttudas.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »