Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó

Nem véletlenül születtél meg. Tanuld magad egészséges, boldog, sikeres, bőségben élő emberré. Ez hasznos a számodra, családod számára, és mások számára, akik fontosak neked. http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

A balesetem, és annak előzményei.  Avagy mire figyelmeztetett a Teremtőm evvel a csúnya, és ez idáig maradandó sérüléses balesettel.

Először is, a nevem, születési adataim alapján vezető vagyok. Mégpedig a 10 - es nagyságú. Itt komoly hiányosságok mutatkoznak. Avval együtt, hogy volt egy időszak amikor vállalkozóként munkatársaim voltak. De ez az együttműködés már közel tíz éve nincs meg. A vállalkozás sincs, ugyanis nem jó munkatársat bíztam meg a helyettesítésemmel. Egy halálest kapcsán három és fél hétig helyettesíteni kellett. Ennyi idő tökéletesen elég volt a vállalkozás tönkre tételére.

http://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria

Azóta ez a feladat hiányt szenved. A másik minden emberre vonatkozik, természetesen rám is. 49. éves kor felett a tudásunk átadása a feladat. Tehát a feladatom az addig felhalmozott, és az azt követő időszakban, folyamatos tanulással megszerzett tudás tovább adása. Ennek a feladatnak is hiányosan tettem eleget. Ugyan az étkezési, és a gyógynövények helyes használatát megismertető tanácsaim következtében 16. daganatos beteg gyógyult meg. De ez nem jelentette az, hogy tökéletesen elláttam volna a tudás ellátás feladatát.

Különösen azért nem, mert itt már voltak esetek, akik mindezt ugyan annál a daganat típusnál egymásnak adták át. Értesítve minderről engem.

Továbbá volt a baleset előzményei között egy úgynevezett prózai is. Mégpedig az, hogy abban az időszakban különösen sokat veszekedtünk a vejemmel. Még bizony a baleset után is, holott keményen a javára írhatóan helyt állt, velem kapcsolatban is, és a családban is.

A veszekedések a PPH - nál megkezdett tanulásommal, tudatosodásommal szűntek meg, szinte teljes mértékben. Köszönet érte tanítómnak Szedlacsik Miklósnak, és mentoromnak Veszelka Magdolnának, akinek egyáltalán az elindulásom köszönhetem.

 http://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria

Te is tudni akarod a kialakult problémáidnak az okát? Meg is akarod oldani azokat? Tarts velem, tanulj velem. Old meg Te is sorban az összes felmerülő problémád, légy egészséges, boldog, sikeres ember, a családoddal együtt 

http://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria

Tanulj, okulj az én esetemből, vagy a sajátodból. Gondold át hol hibáztál. Hozd rendbe. SEGÍTSÉGET ITT KAPSZ!

Kattints a fenti linkre, regisztrálj díj és kötelezettség mentesen és tarts velünk!! MOST!! Cselekedj azonnal, épülj fel, gyógyulj meg! Légy boldog, sikeres ember Te és a Családod.a_legnagyobb_tudasu_coach_szedlacsik._m.jpg 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 5
Heti: 86
Havi: 144
Össz.: 15 011

Látogatottság növelés
Oldal: A balesetem, és előzményei
Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó - © 2008 - 2018 - csucsmariaeltitkolttudas.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »