Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó

Nem véletlenül születtél meg. Tanuld magad egészséges, boldog, sikeres, bőségben élő emberré. Ez hasznos a számodra, családod számára, és mások számára, akik fontosak neked. http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

Tehát felébredtem Székesfehérváron a Traumatológián. Elkezdtem gondolkodni, miért történt mindez velem? Mit tettem, vagy mit nem tettem? Természetesen közel sem éreztem magam fényesen. Fájt a lábam, és ami ennél még rosszabb volt, nem láttam át, hogyan fogok oldalra fordulni, ugyanis én háton fekve rosszul vagyok.

Tehát az első megoldandó feladat az volt a számomra, hogy egy kicsit legalább oldalamra, vagy félig, legalább negyedig az oldalamra billenjek. Érted ugye a fokozatokat.  A kiálló vasak következtében, nem tudtam az oldalamra forduli. Egyik felé sem. Elkezdtem gyakorolni egy picit jobbra billengetni. Szerencsém volt, mert azon az oldalon volt egy rács felrakva.

http://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria

A falnál volt az ágyam, és a fal felé rácsos volt. Mily szerencse, mily ragyogó. Továbbá volt egy remek szobatársam aki segített mindenbe, így nem kellett a nővéreket zaklatni állandóan. Mert ugyani sem állni, sem ülni nem tudtam. Ebből következik, hogy mindenben el kellett látni. Mivel csökkenteni akartam a kiszolgáltatottságot elkezdtem nem enni, nem inni. Nos ezt nem engedték.

Sem a szobatársam, sem a nővérek, sem az orvosok, és a családom sem. Mindenki elkezdett figyelni, és erőszakosak voltak. Hála a TEREMTŐNEK! Sűrűn bejártak az orvosok, a nővérek, de a szobatársam volt a leg erőszakosabb, és mindenről beszámolt a dokiknak, nővéreknek. Így nem volt mit tenni, elkezztem rendesen enni, és főleg inni.

A családom is minden nap bent volt, és elláttak mindennel. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a lányom Erdélyből származik, felnőtt korban ismertük meg egymást. Így lett a fogadott lányom. A két család, mármint az ő kinti családja, és az én családom, így került közel egymáshoz. Nagyon sok vérszerinti szülő összetenné a kezét, ha ilyen lenne a kapcsolata a gyerekével.  A fiam akkor már Londonba élt, Ő anyagilag tudott segíteni, ebben a helyzetben.

A vejem aki ez által még inkább idegennek mondható, nos Ő is mindenben mellettem ált. A közvetlen ápolásban, ami a mosdatáson át, az ágytálazásig terjedt. Látható, hogy kiszolgáltatott voltam, és láthatjátok, hogy mindenki mellettem állt maximálisan.

http://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria

Tanulj, okulj az én esetemből, vagy a sajátodból. Gondold át hol hibáztál. Hozd rendbe. SEGÍTSÉGET ITT KAPSZ!

Kattints a fenti linkre, regisztrálj díj és kötelezettség mentesen és tarts velünk!! MOST!! Cselekedj azonnal, épülj fel, gyógyulj meg! Vagy előzd meg a bajt.

 

a_legnagyobb_tudasu_coach_szedlacsik._m.jpg

 Folytatás következik.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 11
Heti: 36
Havi: 216
Össz.: 29 913

Látogatottság növelés
Oldal: Tudatosodásom előzménye 2. 2014.11.10
Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó - © 2008 - 2024 - csucsmariaeltitkolttudas.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »