Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó

Nem véletlenül születtél meg. Tanuld magad egészséges, boldog, sikeres, bőségben élő emberré. Ez hasznos a számodra, családod számára, és mások számára, akik fontosak neked. http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

 


Aranykor ahol nincs félelem. 

Ma hallgattam Miklós előadását a félelemről. Nem igen akad olyan ember a földön aki ne félne valamitől. Én nem tudhatom, hogy Te mitől, vagy miktől félsz. Azt viszont tudom én mitől féltem. 

Egy időben még diák koromban nótorikus kulcs elhagyóként. Mitől is félhettem volna mástól, mint a következő kulcs elhagyástól. Két év alatt vagy 15. alkalommal veszítettem el a lakáskulcsom. Addig, míg egyszer odáig nem jutottam, hogy minek félek, úgyis elhagyom. Tehát minden mindegy. Érdekes módon többet nem veszítettem el a kulcsomat.

Halgasd meg erről Szedlacsik Miklós a legnagyobb tudású életjobbító mester coach tanítását. Az alábbi linkre kattintva azonnal elkezdheted.

http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

 

Utána fiatal felnőtt koromtól mostanáig folyamatosan a gyalogos baleseteimtől féltem. Jöttek is csőstől. Bokahúzódások, elesések, míg végül a gázolásos autóbalesetem.

Gödöllőn laktam a Palota kerti lakótelepen. Számtalanszor korom sötétben, egyedül közlekedtem a parkon keresztül. Nem féltem soha mástól, mint, hogy rosszul lépek, és baleset ér. Ért egy párszor, és nem csak ott, hanem többször többhelyen. 

Autóval közlekedve nem féltem, nem is ért baleset, úgy amikor én vezettem, de utasként sem. Pedig 40000. Km - er hillyán levezettem Magyarországon, és Európában járva 1000000. Km - ert. Mindezt azért tudom ilyen jól, mert, akár vállalkozóként közlekedtem, akár privát utam volt, pontos km. nyilvántartást vezettem.

Elérkeztünk a 2014. nov. 10. éhez. Amikor is gyalogosan már a szántás szélére lehúzódva gázolt el egy autó. Mint látható, a félelmem megint beigazolódott. Minél jobban lehúzódtam, a kocsi jött le utánam. Mintha ezt a félelmet akarná igazolni.

Hogyan is lettem túl ezem? Ahogy már két mankóval tudtam megyegetni, kimentem az útra, és láss csodát elmúlt a félelmem, ami azóta sem jött vissza. Nem a körülmények változtak, ÉN változtam.

http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

Hallgasd meg erről Szedlacsik Miklós a legnagyobb tudású életjobbító mester coach tanítását. Kattints a fenti linkre MOST!!! Regisztrálj díj és kötelezettség mentesen!! Tarts velünk, egy a_legnagyobb_tudasu_coach_szedlacsik._m.jpg   FÉLELEM MENTES jobb világ felé. 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 5
Heti: 85
Havi: 143
Össz.: 15 010

Látogatottság növelés
Oldal: Aranykor! Ahol nincs félelem.
Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó - © 2008 - 2018 - csucsmariaeltitkolttudas.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »