Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó

Nem véletlenül születtél meg. Tanuld magad egészséges, boldog, sikeres, bőségben élő emberré. Ez hasznos a számodra, családod számára, és mások számára, akik fontosak neked. http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

Mint már az előző bejegyzésbe írtam az első vasalásom után térdrögzítő következett. Majd rehabilitáció Csákváron, majd műtét, ahol is az összes szalagot rendbe kellett rakni. Kaptam beültetett fémet is a térdembe, meg a folyadékot is pótolni kellett. Újra vasam lett, most már kilenc hétig. Továbbra is a családomra szorultam mindenbe az ég világon.

A vas kivétele után újra Csákvár következett. Na végre megtört az a bizonyos jég. Mikor hazajöttem két mankóval járni tudtam. Igaz úgy mint a csiga, de ment. Ez már lehetővé tette az önellátásomat. Ki tudtam bicegni a wc - re, le tudtam zuhanyozni, és végre asztalnál tudtam enni. A lakásból még több hónapig nem tudtam kimenni, csak az udvarig, mert egyenetlen földes a talaj. 

Majd következett még egy Csákvár, és az után már beállt az a lassú mankók nélküli menés, ami most is jellemez. A régi teendőim csak korlátozottan tudom ellátni. Ásni, kapálni nem tudok, ez azért érdekes, mert őstermelők vagyunk. Közlekedési eszközre felszálni csak az alacsony padlósra megy segítség nélkül. Kerékpározni nem tudok. Ahol én lakom az a közlekedési eszköz. Mert ugyan is busz alig jár, hétvégén, meg ünnep nap nincs egy sem. A legközelebbi üzlet öt kilóméterre van.

https://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria.0

Mindez bizony nagyon megviselt az elején lelkileg is. Igaz közel sem úgy mint másokat. A letargia elkerült, kétségbe esés szerencsémre, hála a Teremtőmnek időszakos volt, és ritka.  Tény, hogy a teljesen kiszolgáltatott időszakonban elhangzott a számból, hogy rossz munkát végzett a gázolom. Jobb lett volna, ha tökéletes munkát végez, és akkor nincs tovább. De ez elég ritkán, a másfél év alatt 3 - 4. alkalom volt, és alig fél óráig tartott.

Inkább a gondolkodás volt a jellemző, miért történt? Mit hibáztam, mit kellett volna másképp csinálnom? Mit kell másképp tennem? A másik fonala a gondolkodásomnak pedig az volt, hogy mit kell tennem, és hogyan, hogy felépüljek. És meg is tettem mindent 
Amikor már ülni tudtam, akkor bekapcsoltam a laptopot, mert ugyanis előtte az sem volt bekapcsolva. Hónapokig semmi, mert én TV - nem nézek, nem néztem akkor sem. Olvasni fekve nem tudtam, tehát maradt a gondolkodás. 

Ez rendkívüli mértékbe ajánlani tudom mindenkinek. Mert ugyanis nem a mások gondolatát, tudatos agymosást éled. Hanem magadba mélyedve választ, válaszokat kapsz a Teremtődtől, és irányítani tudod legalább részben a gyógyulási folyamatod.
Szóval bekapcsoltam a laptopot, és a leveleim feldolgozása közben találtam rá Veszelka Magdira. Elkezdtem a tanításait olvasni, majd a feltett videókat hallgatni.

https://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria.0

Egyre többet kezdtem a TUDATOSODÁS - sommal foglalkozni. A sok kérdés kezdett kitisztulni, a miértekre egyre konkrétabb válaszokat kaptam. Míg végül is oly annyira meg akartam minden felmerülő problémámat oldani, hogy elkezdtem tanulni a PPH - nál. Mindez idén 2017. április végén történt meg, és már több területen oldodnak meg a konkrét problémáim.

Mint a lábam javulása látványosabb lett, a fájdalom sokkal kissebb. A vejemmel sincs már semmi gondom, pedig volt. Avval együtt igen sok, hogy kivette a részét az ápolásomból, meg a munkákból, amik a kiesésemmel megszaporodtak. Önmagammal is jobban szót értek. A menyem is sűrübben jelentkezik be skype - on, és láthatom az unokám. 

Mindez annak függvényében említésre méltó, hogy Londonba élnek, és miután elváltak a fiammal, és egy Nigériai - hoz ment feleségül, én igen epés megjegyzést tettem, úgy általában is erre az egész Európát érintő népvándorlásra.

Ennyit a TUDATOSODÁSOM előzményeiről, ami a balesetemmel kapcsolatos. A továbbiakban az elért eredményeimről számolok be, akár milyen kicsi, vagy nagy.  Bizonyos rendszerességgel meggyőződésem, hogy tudok előnyös változásokról beszámolni. 

 

https://tiltottgyumolcs.squeezefunnels.com/10-10/?csucsmaria.0

Tanulj, okulj az én esetemből, vagy a sajátodból. Gondold át hol hibáztál. Hozd rendbe. SEGÍTSÉGET ITT KAPSZ!

Kattints a fenti linkre, regisztrálj díj és kötelezettség mentesen és tarts velünk!! MOST!! Cselekedj azonnal, épülj fel, gyógyulj meg! Vagy előzd meg a bajt.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 11
Heti: 35
Havi: 215
Össz.: 29 912

Látogatottság növelés
Oldal: Tudatosodásom előzménye.4. 2014.11.10
Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó - © 2008 - 2024 - csucsmariaeltitkolttudas.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »