Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó

Nem véletlenül születtél meg. Tanuld magad egészséges, boldog, sikeres, bőségben élő emberré. Ez hasznos a számodra, családod számára, és mások számára, akik fontosak neked. http://www.tiltottgyumolcs.hu/ingyenes-hozzaferes/?csucsmaria

Mi az, ami nálam kiverte a biztosítékot, azt is mondhatnám, hogy övön aluli ütésként értem meg ezt a TUDÁST.
Éspedig az, hogy ártó cselekedet az, ha valakinek folyamatosan adsz, és az a személy nem viszonozza. Sőt tulajdonképpen bőséges cserét kell adni, mert ha nem, akkor negatív energiát kapsz, és megbetegszel, baleset ér, vagy pénzügyi, családi, munkahelyi, egyáltalán emberi gondjaid lesznek. A lelkednek hiányzik a viszonzás, a köszönet.

http://tiltottgyumolcs.com/minden-problema-az-etikatlansagbol-ered-3-perc-video/?csucsmariahl

Igaz annak is ártasz, aki kapja, mert mivel ő nem viszonozza, negatív energiát kap folyamatosan. Ami ártani fog neki. Mégpedig betegség, baleset, anyagi, családi gondok formájában üt vissza.

És ez még mind semmi! Akkor is ártó tettet követsz el, ha olyan személynek adsz, aki nem méltó arra, hogy kapjon tőled. Na, erre varrjál gombot. Ez már mindennek a teteje volt számomra. Ez ám az igazi MEGVILÁGOSODÁS
Főleg úgy, hogy nem is biztos, hogy azonnal felismerem, ki az érdemtelen.
Te felismered?

Továbbiakban meg még arra a TUDÁSRA is sor került, hogy a gyerekét, gyerekeit is félre neveli az ember. Mert ugyanis ha Te jó szülő vagy, és minden tőled telhetőt megadsz neki, amíg gyerek addig nagyjából rendben van. De csak akkor, ha korához mérten cserét is elvársz TŐLE.

Felnőtt korában meg már bőséges cserével kell, hogy viszonozza, amit kapott, mert ha nem, magára húzza a bajt, sőt jönnek rá a bajok csőstül. Mi is az ami viszonzás helyett működni szokott? Te rohansz hozzájuk, főzni, mosni, gyerekre, gyerekekre vigyázni. Van, hogy ezt több gyerekednél eljátszod. AMÍG BÍROD. Mikor már nem, jó esetben megbetegszel, baleset ér, és hamar eltávozol közöllük. Rosszabb esetben jön a zaci, az elfekvő, mert a gyerekek dolgoznak, nem érnek rá. Most, az utóbbi kb. 100. évben.

NOS

Erre viszont neked kell megtanítani, hogy hogyan ha Te sem tanultad
Itt a lehetőség, nálunk megtanulhatod. És ez által meg tudod oldani saját és a családod felmerülő összes problémáját.

Érdekes ez számodra? Meggyőződésem hogy IGEN.

http://tiltottgyumolcs.com/minden-problema-az-etikatlansagbol-ered-3-perc-video/?csucsmariahl

Kattints a fenti linkre! Regisztrálj díj és kötelezettség mentesen MOST! Hogy azonnali megoldást találj az összes problémádra.

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 5
Heti: 87
Havi: 145
Össz.: 15 012

Látogatottság növelés
Oldal: Ez nálam kiverte a biztosítékot!
Csúcs Mária Aranykori Szeretet, Egészség, Boldogság létrehozásán munkálkodó - © 2008 - 2018 - csucsmariaeltitkolttudas.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »